Aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten

    • 1 kg aardappels
    • 1 gesnipperde ui
    • 2 uien gesnipperd
    • 3 1/2 dl kruidenboullion van een tablet
    • 750 gr winterwortel
    • Peper
    • Zout
    • Gefruite uitjes
    • Vliespinda’s
    • 2 pakjes Oosterse Quorn met saus, Ć” 175 gr


  • Bereiding:

    • Kook de aardappelen met 1 gesnipperde ui in de kruidenbouillon (van tablet) gaar
    • Snijd de winterwortel in dikke plakken en snijd die in reepjes.
    • Leg ze na 10 minuten op de aardappelen
    • Roerbak de Quorn en 2 gesnipperde uien in wat boter
    • Giet de hutspot af (vang het vocht op), stamp hem grof en breng op smaak met zout en
      peper
    • Roer wat van het kookvocht bij de Quorn, Breng het aan de kook en schep het
      Quornmengsel door de stamppot
    • Bestrooi met gefruite uitjes en vliespinda’s