Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 1 kg aardappels
- 1 gesnipperde ui
- 2 uien gesnipperd
- 3 1/2 dl kruidenboullion van een tablet
- 750 gr winterwortel
- Peper
- Zout
- Gefruite uitjes
- Vliespinda’s
- 2 pakjes Oosterse Quorn met saus, á 175 gr
-
Bereiding:- Kook de aardappelen met 1 gesnipperde ui in de kruidenbouillon (van tablet) gaar
- Snijd de winterwortel in dikke plakken en snijd die in reepjes.
- Leg ze na 10 minuten op de aardappelen
- Roerbak de Quorn en 2 gesnipperde uien in wat boter
- Giet de hutspot af (vang het vocht op), stamp hem grof en breng op smaak met zout en
peper - Roer wat van het kookvocht bij de Quorn, Breng het aan de kook en schep het
Quornmengsel door de stamppot - Bestrooi met gefruite uitjes en vliespinda’s