Het Groot Kookwoordenboek Der Nederlandsche Taal – Marineren Door admin - januari 26, 2021 2 0 Facebook Twitter Pinterest WhatsApp Marineren Het gedurende enige tijd in een enigszins zure, gekruide vloeistof (marinade) laten trekken van groente, vis, vlees of wild. Naar de hoofdpagina Naar index M GERELATEERDE ARTIKELENMEER VAN DEZE AUTEUR asperges Asperges met ossetongboter 1 en 2 personen Farci van courgettes %3fdrinken Stay connected0VolgersVolg2,651VolgersVolg0AbonneesAbonneer Recipe categories1 en 2 personen61Groente54asperges48Vegetarisch5vis4kipfilet3schotel3salade3 Recipe of the day Asperges met ossetongboter asperges februari 2, 2021 Farci van courgettes 1 en 2 personen januari 30, 2021 %3fdrinken januari 27, 2021 %3f1a2 januari 27, 2021 Asperges januari 27, 2021