Het Groot Kookwoordenboek Der Nederlandsche Taal – Letter A Berichtauteur Door admin Berichtdatum 26 januari 2021 A (68 items) (t) = Term/Techniek – (v) = Vlees - (vi) = Vis - [g/f] = Groenten/Fruit (k/s) = Kruiden/specerijen - (m) = Materialen – (ov) = Overige voedingsmiddelen - [o] = Overig Aal (vi) Aalsoep (vi) Aanbraden (t) Aanlengen (t) Aanmaken (t) Aanzetten (t) Aardappel (ov) Aardappelmeel (ov) Aardnoot (ov) Abatis (v) Abon abon (o) Abricoteren (t) Acapella (o) Acar (o) Accent (o) Adretta (o) Afmaken (t) Afra (o) Agar-agar (o) Agave (o) Agria (o) Ahornsiroop Aiguilette Ajam (o) Ajam biang (o) Ajam djago (o) Al dente (t) Alcmaria (o) Allium schoenoprasum (k/s) Alpha (o) Alwara (o) Amazone (o) Aminca (o) Amourette (o) Ampera (o) Amsoy (o) Anak sapi (o) Angela (o) Angelica (k/s) Anglaise (t) Anglo Angsa Anosta (o) Anijs (k/s) Animelles [v] Apollo (o) Appareil (t) Arkulla (o) Aromates (t) Arosa (o) Arrowroot Arroseren (t) Arsy (o) Asem (o) Asemwater (o) Asin Aspic (o) Assaisoneren (t) Asterix (o) Astoria (o) Astra (o) Atica (o) Atjar (o) Au bain-marie (t) Aula (o) Aurelia (o) Ausonia (o) Aziza (o) Naar de hoofdindex ← Anijsmelk → Brood receptenAnadamabrood