Het Groot Kookwoordenboek Der Nederlandsche Taal – Canapé Door admin - januari 26, 2021 5 0 Facebook Twitter Pinterest WhatsApp Canapé Dun stukje brood, dat wordt geroosterd en, als onderdeel van een hors d’oeuvre varié, wordt belegd met een hartig hapje. De canapé kan ook als zelfstandig voorgerecht, warm of koud, worden opgediend. Naar de hoofdpagina Naar index C GERELATEERDE ARTIKELENMEER VAN DEZE AUTEUR asperges Asperges met ossetongboter 1 en 2 personen Farci van courgettes %3fdrinken Stay connected0VolgersVolg2,673VolgersVolg0AbonneesAbonneer Recipe categories1 en 2 personen61Groente54asperges48Vegetarisch5vis4kipfilet3schotel3salade3 Recipe of the day Asperges met ossetongboter asperges februari 2, 2021 Farci van courgettes 1 en 2 personen januari 30, 2021 %3fdrinken januari 27, 2021 %3f1a2 januari 27, 2021 Asperges januari 27, 2021