aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 200 g lollo rosso (rode sla)

    • 1 eetlepel citroensap

    • 1 eetlepel olijfolie

    • 1/2 winterwortel (ca. 100 gr)

    • 1/3 rettich (ca. 100 g)

    • 100 g witte druiven

    • 1 zakje walnoten

    • Ca. 400 g rosbief van de vorige dag

    • 6 eetlepels notensaus van de vorige dag

    • 4 eetlepels yoghurt

    • 4 takjes peterselie


  • Bereiding:


    • Was de lolo rosso, maak hem schoon, sla hem uit, scheur hem in grove stukken en verdeel hem over 4 borden

    • Roer in een kopje de citroensap en de olijfolie door elkaar en sprenkel dit over de lollo rosso

    • Maak de winterwortel schoon en rasp hem grof

    • Maak de rettich schoon en snijd hem in dunne plakken

    • Was de druiven, halveer ze en verwijder de pitjes

    • Snijd de rosbief in dunne plakjes en rangschik de plakjes rosbief, de wortel, de rettich, de druiven en de walnoten op de salade

    • Roer in een kommetje de notensaus en de yoghurt door elkaar, knip de peterselie erboven fijn en roer die erdoor

    • Schep de dressing in het midden van de salade

    • Lekker met volkorenbrood