aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:

    • 100 gr macaroni
    • 2 grote uien
    • 2 grote paprika’s (groen en rood)
    • 80 gr rundergehakt
    • 50 gr tomatenpuree
    • 50 gr tomatenketchup
    • 1 l bouillon
    • Zout
    • Peper
    • Oregano
    • Soep aromator (b.v. maggi)


  • Bereiding:

    • Maak de uien schoon en snijd ze in kleine blokjes
    • Zet de bouillon op een laag vuurtje
    • Voeg hieraan de gesneden uien toe
    • Zet een pan met water op en kook hierin de macaroni met wat zout gaar
    • Snijd de paprika’s in kleine blokjes en voeg deze aan de bouillon toe
    • Maak het gehakt op smaak met wat peper en zout en rol hiervan mooie gelijkmatige balletjes
    • Voeg deze aan de zachtjes kokende bouillon toe
    • Voeg de gare macaroni met wat oregano aan de soep toe
    • Meng de tomatenpuree en ketchup door de bouillon
    • Breng de soep op smaak met zout, peper en maggi en laat hem dan nog ongeveer een half
      uurtje zachtjes koken
    • Serveer de soep met stukjes geroosterd brood