Voor 20 stuks
- Ingrediënten:
- 100 gr cheddar in een blokje
- 150 gr gepelde grijze garnalen
- 1/4 ui
- 1 klein ei
- 1 tl mosterd
- 1 dl maisolie
- 1/2 dl azijn
- 5 kerstomaatjes
- 20 mini-taartjes van boter
- 1 doosje luzernescheuten
- 1 el gehakte bieslook
- Peper
- Zout
- Bereiding:
- Snijd de cheddar in blokjes van ca. 1/2 cm en vermeng deze met de garnalen
- Pel het stukje ui en snipper het fijn
- Doe het ei, de mosterd en de uisnippers in een schaaltje en roer er beetje bij beetje de olie onder
- Blijf roeren tot u een mooi glad sausje bekomt en voeg er dan, langzaam en onder voortdurend roeren, de azijn aan toe
- Breng op smaak met peper en zout
- Was de kerstomaatjes en snijd ze in vieren
- Verwarm de taartjes even in een oven van 180 graden
- Vul de taartjes met een bodempje luzernescheuten en verdeel er het cheddar-garnalen mengsel op
- Schep er vervolgens was dressing over en versier de taartjes tenslotte met een stukje kerstomaat en enkele bieslooksnippers