Voor 20 stuks

  • IngrediĆ«nten:
    • 100 gr cheddar in een blokje
    • 150 gr gepelde grijze garnalen
    • 1/4 ui
    • 1 klein ei
    • 1 tl mosterd
    • 1 dl maisolie
    • 1/2 dl azijn
    • 5 kerstomaatjes
    • 20 mini-taartjes van boter
    • 1 doosje luzernescheuten
    • 1 el gehakte bieslook
    • Peper
    • Zout

  • Bereiding:
    • Snijd de cheddar in blokjes van ca. 1/2 cm en vermeng deze met de garnalen
    • Pel het stukje ui en snipper het fijn
    • Doe het ei, de mosterd en de uisnippers in een schaaltje en roer er beetje bij beetje de olie onder
    • Blijf roeren tot u een mooi glad sausje bekomt en voeg er dan, langzaam en onder voortdurend roeren, de azijn aan toe
    • Breng op smaak met peper en zout
    • Was de kerstomaatjes en snijd ze in vieren
    • Verwarm de taartjes even in een oven van 180 graden
    • Vul de taartjes met een bodempje luzernescheuten en verdeel er het cheddar-garnalen mengsel op
    • Schep er vervolgens was dressing over en versier de taartjes tenslotte met een stukje kerstomaat en enkele bieslooksnippers