aantal: 8
-
Ingrediënten:- 500 gr selderijsalade
- 1 blikje ananasblokjes
- 150 gr geroosterde hazelnoten
- 2 kiwi’s
- 1 vleestomaat
- 1 carambola (stervrucht)
- 1 zakje gemengde sla
- 2 el sladressing
- 8 plakken gekookte ham
- 8 plakken rauwe ham
-
Bereiding:- Doe de selderijsalade in een kom
- Laat de ananasblokjes uitlekken en snijd ze klein
- Hak 100 gram van de hazelnoten grof
- Schep de ananas en de gehakte noten door de selderijsalade
- Snijd de geschilde kiwi’s, de tomaat en de carambola elk in 8 plakjes
- Doe de sla in een kom en schep er de dressing door
- Verdeel de sla over de borden. Leg de plakjes ham naast elkaar en verdeel er de selderijsalade over
- Rol de plakjes losjes op en leg op ieder bord een rolletje gekookte en een rolletje rauwe ham
- Garneer met de kiwi, de tomaat, de carambola en de resterende hazelnoten
- Geef er desgewenst geroosterd casinobrood of knapperig stokbrood en boter bij