aantal: 8


  • IngrediĆ«nten:

    • 500 gr selderijsalade
    • 1 blikje ananasblokjes
    • 150 gr geroosterde hazelnoten
    • 2 kiwi’s
    • 1 vleestomaat
    • 1 carambola (stervrucht)
    • 1 zakje gemengde sla
    • 2 el sladressing

    • 8 plakken gekookte ham
    • 8 plakken rauwe ham


  • Bereiding:

    • Doe de selderijsalade in een kom
    • Laat de ananasblokjes uitlekken en snijd ze klein
    • Hak 100 gram van de hazelnoten grof
    • Schep de ananas en de gehakte noten door de selderijsalade
    • Snijd de geschilde kiwi’s, de tomaat en de carambola elk in 8 plakjes
    • Doe de sla in een kom en schep er de dressing door
    • Verdeel de sla over de borden. Leg de plakjes ham naast elkaar en verdeel er de selderijsalade over
    • Rol de plakjes losjes op en leg op ieder bord een rolletje gekookte en een rolletje rauwe ham
    • Garneer met de kiwi, de tomaat, de carambola en de resterende hazelnoten
    • Geef er desgewenst geroosterd casinobrood of knapperig stokbrood en boter bij