aantal personen: 4
Ingrediënten
-
1 plak zachte geitekaas van circa 3/4 cm dik -
1 tl gedroogde salie of majoraan -
2 plakjes rauwe ham -
4 haaskarbonades -
2 eieren -
Zout -
1 tl chilipoeder -
1/2 pakje paneermeel -
50 gr boter of margarine
Bereiding:
-
Snijd de korstjes van de kaas en snijd de plak kaas in 4 punten -
Strooi de salie over de kaas -
Halveer de plakjes ham en wikkel elk plakje kaas in een plakje ham -
Snijd de haaskarbonades met een scherp mes overlangs open -
Stop het hamkaaspakketje in de opening en druk het geheel weer dicht -
Steek de opening eventueel met een coctailprikker vast -
Klop in een diep bord de eieren los met zout en chilipoeder -
Haal de karbonades eerst door het ei en wentel ze dan door het paneermeel -
Herhaal dit nog een keer -
Verhit de boter in een koekepan en bak de karbonades in circa 15 minuten goudbruin en gaar -
Lekker met een gemengde salade en risotto