-
Ingrediënten:-
1/3 kop droge witte wijn -
1/4 kop wijnazijn -
1 eetlepel mosterd -
2 eetlepels geraspte verse mierikswortel -
2 eetlepels ketchup -
4 geperste teentjes knoflook -
1/2 theelepel zout -
1/2 theelepel cayennepeper -
1/2 kop olie -
16 a 20 grote diepvriesgarnalen (ontdooid, gekookt en gepeld tot op het staartstuk na) -
Slablaadjes -
Paprikapoeder
-
-
Bereiding:-
Doe de wijn, azijn, mosterd, mierikswortel, ketchup, knoflook, zout, cayennepeper en olie in een mixer en klop het tot een gladde saus -
Doe de garnalen in een kom en bedek ze met de saus -
Dek de kom af en laat hem minstens 8 uur in de koelkast afkoelen -
Schik de slablaadjes in cocktailglazen en doe daar de garnalen op -
Schep met een lepel wat van de marineersaus over de garnalen en bestrooi ze met paprikapoeder
-