• IngrediĆ«nten:


    • 1/3 kop droge witte wijn

    • 1/4 kop wijnazijn

    • 1 eetlepel mosterd

    • 2 eetlepels geraspte verse mierikswortel

    • 2 eetlepels ketchup

    • 4 geperste teentjes knoflook

    • 1/2 theelepel zout

    • 1/2 theelepel cayennepeper

    • 1/2 kop olie

    • 16 a 20 grote diepvriesgarnalen (ontdooid, gekookt en gepeld tot op het staartstuk na)

    • Slablaadjes

    • Paprikapoeder

  • Bereiding:


    • Doe de wijn, azijn, mosterd, mierikswortel, ketchup, knoflook, zout, cayennepeper en olie in een mixer en klop het tot een gladde saus

    • Doe de garnalen in een kom en bedek ze met de saus

    • Dek de kom af en laat hem minstens 8 uur in de koelkast afkoelen

    • Schik de slablaadjes in cocktailglazen en doe daar de garnalen op

    • Schep met een lepel wat van de marineersaus over de garnalen en bestrooi ze met paprikapoeder