aantal personen: 2
-
Ingrediënten:- 50 g chinese kool
- 50 g broccoli
- 50 g prei
- 50 g tauge
- 1 paksoi
- 1/2 rode paprika
- 1 rode lombok
- 5 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 1 groentebouillonblokje
- 1 eetlepel sojasaus+flink wat zout (ketjap asin)
- Bereiding:
- Snijd de chinese kool en de paksoi in stukken van ca 5 cm
- Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de prei in dunne ringen.
- Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in reepjes.
- Snijd de lombok zeer fijn.
- Pel de sjalotjes en de knoflook en snijd ze fijn.
- Verhit wat olie en fruit de sjalotten en de knoflook.
- Voeg het bouillonblokje en de broccoli toe en roerbak een paar minuten.
- Doe een beetje water en de rest van de groenten erbij.
- Roerbak deze nog eens ongeveer 5 minuten, en voeg daarna de sojasaus toe.