aantal personen: 2


  • IngrediĆ«nten:

    • 50 g chinese kool
    • 50 g broccoli
    • 50 g prei
    • 50 g tauge
    • 1 paksoi
    • 1/2 rode paprika
    • 1 rode lombok
    • 5 sjalotjes
    • 3 teentjes knoflook
    • 1 groentebouillonblokje
    • 1 eetlepel sojasaus+flink wat zout (ketjap asin)

  • Bereiding:
    • Snijd de chinese kool en de paksoi in stukken van ca 5 cm
    • Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de prei in dunne ringen.
    • Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in reepjes.
    • Snijd de lombok zeer fijn.
    • Pel de sjalotjes en de knoflook en snijd ze fijn.
    • Verhit wat olie en fruit de sjalotten en de knoflook.
    • Voeg het bouillonblokje en de broccoli toe en roerbak een paar minuten.
    • Doe een beetje water en de rest van de groenten erbij.
    • Roerbak deze nog eens ongeveer 5 minuten, en voeg daarna de sojasaus toe.