aantal personen:4, hoofdgerecht
-
Ingrediënten:- 350 g couscous
- 500 g sperziebonen
- 2 rode Spaanse pepers
- 3 eetlepels olijfolie
- 350 g Quorn gehakt
- 1 teentje knoflook
- 1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
- Zout
- Peper
-
Bereiding:- Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. l0 minuten beetgaar koken
- Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden
- Olie verhitten en Quorn ca. 2 minuten bakken
- Knoflook pellen en erboven uitpersen
- Peper toevoegen en meebakken
- Tomaatjes halveren en ca.2 minuten meebakken
- Sperziebonen afgieten en door tomatenmengsel scheppen
- Nog ca 3 minuten meebakken
- Couscous op vier borden scheppen en bonenmengsel erop scheppen