aantal personen:4, hoofdgerecht


  • IngrediĆ«nten:

    • 350 g couscous
    • 500 g sperziebonen
    • 2 rode Spaanse pepers
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 350 g Quorn gehakt
    • 1 teentje knoflook
    • 1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
    • Zout
    • Peper


  • Bereiding:

    • Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
    • Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. l0 minuten beetgaar koken
    • Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden
    • Olie verhitten en Quorn ca. 2 minuten bakken
    • Knoflook pellen en erboven uitpersen
    • Peper toevoegen en meebakken
    • Tomaatjes halveren en ca.2 minuten meebakken
    • Sperziebonen afgieten en door tomatenmengsel scheppen
    • Nog ca 3 minuten meebakken
    • Couscous op vier borden scheppen en bonenmengsel erop scheppen