aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:

    • 225 gr rijstvermicelli (mihoen)
    • 300 gr kipfilet in smalle reepjes gesneden
    • 3 el olie
    • 1 ui, fijngesneden
    • 500 gr sperziebonen (schoongemaakt)
    • 150 gr gekookte garnaaltjes
    • 3 el oestersaus
    • 1 dl kippenbouillon
    • 0.5 dl sherry
    • Zout
    • Peper


  • Bereiding:

    • Bereid de rijstvermicelli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
    • Verhit een wok of wijde braadpan en voeg olie toe
    • Bak de ui met de kip en de sperziebonen in de hete olie tot de kip rondom bruin en gaar is
    • Voeg de garnalen, met de oestersaus, kippenbouillon en sherry toe en roerbak alles 2-3 minuten
    • Breng op smaak met peper en zout
    • Serveer het gerecht op een bedje van gare rijstvermicelli