Aantal personen: 1


  • Ingrediënten

    • 8-10 peulen (vers of uit de diepvries)
    • 6 aspergepunten (vers of uit blik, goed uitgeleekt)
    • 50 gr bamboespruiten (uit blik, uitgelekt)
    • 6 kastanjes (uit blik), in plakjes gesneden
    • 150 gr Chinese kool, in reepjes gesneden
    • 4 champignons, in plakjes gesneden
    • 3 el citroensap
    • 1 tl sojasaus (zonder suiker)
    • 1/2 tl mosterdpoeder
    • Fijngehakte peterselie


  • Bereiding:

    • Kook de verse peulen en aspergepunten van te voren in een beetje water gaar en laat ze afkoelen
    • Snijd ze in hapklare stukjes en vermeng ze luchtig met de koude bamboespruiten, kastanjes, Chinese kool en champignons
    • Vermeng het citroensap met de sojasaus, mosterdpoeder en fijngehakte peterselie en giet dit mengsel over de salade