Aantal personen: 1
-
Ingrediënten- 8-10 peulen (vers of uit de diepvries)
- 6 aspergepunten (vers of uit blik, goed uitgeleekt)
- 50 gr bamboespruiten (uit blik, uitgelekt)
- 6 kastanjes (uit blik), in plakjes gesneden
- 150 gr Chinese kool, in reepjes gesneden
- 4 champignons, in plakjes gesneden
- 3 el citroensap
- 1 tl sojasaus (zonder suiker)
- 1/2 tl mosterdpoeder
- Fijngehakte peterselie
-
Bereiding:- Kook de verse peulen en aspergepunten van te voren in een beetje water gaar en laat ze afkoelen
- Snijd ze in hapklare stukjes en vermeng ze luchtig met de koude bamboespruiten, kastanjes, Chinese kool en champignons
- Vermeng het citroensap met de sojasaus, mosterdpoeder en fijngehakte peterselie en giet dit mengsel over de salade