aantal personen:4 hoofdgerecht


  • IngrediĆ«nten:

    • 750 g broccoli
    • 1 rode ui
    • 1 zakje zonnebloempitten (a 65 g)
    • 125 g blanke rozijnen
    • 6 eetlepels Remia Slaolijf yoghurt (fles, 250 ml)
    • Zout
    • Peper
    • 200 g feta
    • 1 ciabatta (voorgebakken 225 g)


  • Bereiding:

    • Broccoli schoonmaken, wassen en in stukjes snijden
    • Broccoli in weinig water in ca. 3 minuten beetgaar koken
    • Laten uitlekken en laten afkoelen
    • Ui pellen en snipperen
    • Broccoli in saladekom mengen met ui, zonnebloempitten, rozijnen en Slaolijf yoghurt
    • Op smaak brengen met zout en peper
    • Feta boven salade verkruimelen
    • Salade afgedekt in koelkast goed laten afkoelen
    • Intussen ciabatta bakken volgens gebruiksaanwijzing
    • Gekoelde salade serveren met warme ciabatta