aantal personen:4 hoofdgerecht
-
Ingrediënten:- 750 g broccoli
- 1 rode ui
- 1 zakje zonnebloempitten (a 65 g)
- 125 g blanke rozijnen
- 6 eetlepels Remia Slaolijf yoghurt (fles, 250 ml)
- Zout
- Peper
- 200 g feta
- 1 ciabatta (voorgebakken 225 g)
-
Bereiding:- Broccoli schoonmaken, wassen en in stukjes snijden
- Broccoli in weinig water in ca. 3 minuten beetgaar koken
- Laten uitlekken en laten afkoelen
- Ui pellen en snipperen
- Broccoli in saladekom mengen met ui, zonnebloempitten, rozijnen en Slaolijf yoghurt
- Op smaak brengen met zout en peper
- Feta boven salade verkruimelen
- Salade afgedekt in koelkast goed laten afkoelen
- Intussen ciabatta bakken volgens gebruiksaanwijzing
- Gekoelde salade serveren met warme ciabatta