aantal personen:4, hoofdgerecht
-
Ingrediënten:- 700 g Boerenkool deelblokjes (diepvries, pak a 450 g)
- Zout
- Peper
- 300 g verse roomkaas
- 1 zakje aardappelpuree voor ovenschotels (pak met 2 zakjes a 83 g)
- 2 vleestomaten
- 100 g geraspte belegen kaas
-
Bereiding:- Oven voorverwarmen op 200 graden of gasovenstand 4
- Boerenkool verwarmen volgens gebruiksaanwijzing
- Op smaak brengen met zout en peper
- Roomkaas toevoegen en laten smelten
- Aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing
- Tomaten in plakjes snijden
- Ovenschaal invetten en laag om laag vullen met boerenkool, tomaatplakjes en aardappelpuree
- Eindigen met aardappelpuree
- Bestrooien met kaas
- Schotel in ca. 20 minuten in midden van oven door en door heet en goudbruin laten worden