Aantal personen: 4
-
Ingrediënten- 350 gr Quornstukjes naturel
- 50 gr groene mini-asperges of groene asperges uit de diepvries
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 gr worteltjes in stukjes
- 1 groene courgette in blokjes
- 1 gele paprika in blokjes
- 1 rode paprika in blokjes
- 1 dl groentebouillon
- 1 dl slagroom
- 2 eetlepels oreganoblaadjes
- 250 gr groene tagliatelle
-
Bereiding:- Snijd de asperges in stukjes van ± 3 cm
- Verhit de olijfolie in een wok, voeg alle groenten en de stukjes Quorn toe en bak alles al
omscheppend even aan - Voeg de bouillon, de slagroom en 1 eetlepel oregano toe, roer alles goed door en laat het
geheel in ± 10 minuten zachtjes inkoken tot een mooie saus ontstaat - Kook intussen de tagliatelle in ruim kokend water met zout en een scheutje olijfolie in
± 10 minuten beetgaar - Schep de tagliatelle op 4 borden, schep de Quorn met de saus erover en strooi er wat
oreganoblaadjes over