Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 350 gr Quornstukjes naturel
    • 50 gr groene mini-asperges of groene asperges uit de diepvries
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 100 gr worteltjes in stukjes
    • 1 groene courgette in blokjes
    • 1 gele paprika in blokjes
    • 1 rode paprika in blokjes
    • 1 dl groentebouillon
    • 1 dl slagroom
    • 2 eetlepels oreganoblaadjes
    • 250 gr groene tagliatelle


  • Bereiding:

    • Snijd de asperges in stukjes van ± 3 cm
    • Verhit de olijfolie in een wok, voeg alle groenten en de stukjes Quorn toe en bak alles al
      omscheppend even aan
    • Voeg de bouillon, de slagroom en 1 eetlepel oregano toe, roer alles goed door en laat het
      geheel in ± 10 minuten zachtjes inkoken tot een mooie saus ontstaat
    • Kook intussen de tagliatelle in ruim kokend water met zout en een scheutje olijfolie in
      ± 10 minuten beetgaar
    • Schep de tagliatelle op 4 borden, schep de Quorn met de saus erover en strooi er wat
      oreganoblaadjes over