• Ingrediënten:


    • 1 kop geschilde, gekookte en gehakte zucchini

    • 1 ontpitte en in stukjes gesneden avocado

    • 1 eetlepel gesnipperde ui

    • 1/2 theelepel chilipoeder

    • 2 eetlepels olie

    • 2 eetlepels azijn

    • 1/4 theelepel zout

    • 16 plakken rosbief

    • Slabladen

    • 3 hardgekookte eieren

    • 8 radijsjes

  • Bereiding:


    • Prak de zucchini en avocado helemaal fijn

    • Meng er de ui, chilipoeder, olie, azijn en zout door

    • Schep 1 eetlepel van deze saus op elke plak rosbief en rol die op

    • Bind om ieder rolletje een touwtje

    • Bedek een schotel met slablaadjes en schik de rosbiefrolletjes er omheen als spaken in een wiel

    • Snijd de eieren in de lengte doormidden

    • Verwijder de dooiers en druk ze door een zeef

    • Doe de gezeefde dooiers met een lepel in het midden van de schotel

    • Snijd het eiwit in lange, dunne reepjes en leg die op de rosbiefrolletjes

    • Garneer ze met ‘roosjes’ radijs en serveer de rest van saus afzonderlijk