-
Ingrediënten:-
1 kop geschilde, gekookte en gehakte zucchini -
1 ontpitte en in stukjes gesneden avocado -
1 eetlepel gesnipperde ui -
1/2 theelepel chilipoeder -
2 eetlepels olie -
2 eetlepels azijn -
1/4 theelepel zout -
16 plakken rosbief -
Slabladen -
3 hardgekookte eieren -
8 radijsjes
-
-
Bereiding:-
Prak de zucchini en avocado helemaal fijn -
Meng er de ui, chilipoeder, olie, azijn en zout door -
Schep 1 eetlepel van deze saus op elke plak rosbief en rol die op -
Bind om ieder rolletje een touwtje -
Bedek een schotel met slablaadjes en schik de rosbiefrolletjes er omheen als spaken in een wiel -
Snijd de eieren in de lengte doormidden -
Verwijder de dooiers en druk ze door een zeef -
Doe de gezeefde dooiers met een lepel in het midden van de schotel -
Snijd het eiwit in lange, dunne reepjes en leg die op de rosbiefrolletjes -
Garneer ze met ‘roosjes’ radijs en serveer de rest van saus afzonderlijk
-