Aantal personen: 8
-
Ingrediƫnten- 2 aubergines
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 100 gram geitenkaas
- 1 rode paprika
- 2 el Olijfolie
- 300 ml creme fraiche
- 90 gram tomaten
- zout / peper
-
Bereiding:- Snijd de kroontjes van de aubergines en halveer ze
- Lepel het vruchtvlees uit de schil, maar laat een rand van 1 cm dikte zitten
- Snijd het vruchtvlees in stukjes
- Verhit de olijfolie, bak de gesnipperde ui 2 minuten en voeg de in blokjes gesneden paprika, de knoflook en het auberginevruchtvlees toe
- Laat dit op laag vuur 10 minuten doorsudderen
- Voeg de creme fraiche toe
- Vul de aubergines met dit mengsel, leg de plakjes tomaat bovenop
- Bak de aubergines in de oven 10 minuten op 225 graden Celsius
- Leg de plakjes geitenkaas op de aubergines en bak nog 10 minuten