• Ingredi├źnten

    • 1 wild konijn
    • 3 uien
    • 400 gram varkensworst
    • 1 knoflookteen
    • Peterselie
    • Zout
    • Peper
    • Laurierblad
    • Tijm
    • Paneermeel
    • Boter
    • 150 gram spekblokjes
    • 2 wortels
    • 1/2 fles rode wijn
    • 2 dl bouillon
      Maak de konijn leeg en schoon, bewaar de lever, het bloed en het hart


  • Bereiding:

    • Hak de uien heel fijn, evenals de organen
    • Vermeng dit met de worst en kruid alles met uitgeperste knoflook, peterselie, laurierblad, zout, peper en
      tijm en strooi er wat paneermeel door
    • Stop dit mengsel in de buikholte van het konijn en maak deze dicht met het buikvel
    • Verhit de boter en braad het konijn rondom aan
    • Voeg het spek, de uien en de wortelen toe en laat alles met het deksel op de pan gaar worden gedurende 2
      uur Blus de jus af met wijn en bouillon
    • Laat de saus wat inkoken en zeef deze