Aantal personen: 2
Ingrediënten
- 150 gr champignons
- 1 eetlepel boter
- Zout
- Peper
- 3 augurken
- 75 gr belegen kaas
- 250 gr rundergehakt
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 voorgebakken stokbrood
Bereiding:
- Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes
- Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons 5 minuten tot al het vocht is verdwenen en bestrooi ze met zout en peper
- Snijd de augurken in kleine stukjes en de kaas in kleine blokjes
- Meng het gehakt, de kaas, de augurken en de champignons met 1 theelepel rozemarijn, zout en peper door elkaar en vorm er een rol van, iets korter dan het stokbrood
- Snijd het stokbrood overlangs doormidden en hol het iets uit
- Leg het gehakt tussen de 2 broodhelften, druk ze stevig aan en verpak het brood in aluminiumfolie
- Verwarm de oven voor op 225°C en bak het brood in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin
- Geef er een gemengde salade bij