Aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten

    • 300 gr eiermie
    • 4 bosuitjes
    • 400 gr worteltjes
    • 200 gr sugersnaps (zoete boontjes)
    • 2 bakjes oosters gemarineerde Quornstukjes
    • 2 teentjes knoflook (geperst)
    • 1 el bakgember
    • 1 blikje ananas
    • 1 el aardappelzetmeel
    • 2 el oestersaus
    • 2 el sojasaus
    • 1 el wijnazijn
    • Selderijgroen


  • Bereiding:

    • Kook de eiermie beetgaar en spoel het koud
    • Snijd het wit van de bosuitjes in stukjes
    • Snijd de worteltjes in reepjes en kook ze met de afgehaalde sugarsnaps 4 minuten
    • Roerbak de Quornstukjes met de knoflook de bakgember
    • Voeg de bosuitjes en de groenten toe en roerbak het 5 minuten
    • Snijd de uitgelekte ananas kleiner
    • Roer een sausje van aardappelzetmeel, oestersaus, sojasaus en wijnazijn en voeg dit al
      omscheppend toe
    • Schep de mie, de ananas en het bosui-groentemengsel erdoor en warm het gerecht goed
      door
    • Strooi er wat selderijgroen over