• IngrediĆ«nten:


    • 1 kg mager rundsvlees

    • 1,5 dl volle yoghurt

    • 2 el boter

    • 2 tl zout

    • 1 tl gemberpoeder

    • 1 tl pimentpoeder

    • 1 el verse geraspte gemberwortel

    • 1 el garam massala

    • 2 el fijngehakte verse korianderblaadjes

    • 2 tomaten, in schijfjes

    • 2 lente-uien, in dunne ringen


  • Bereiding:


    • Vlees in dobbelstenen snijden, zoveel mogelijk vet verwijderen

    • In pan yoghurt, boter, zout, gemberpoeder, pimentpoeder en gemberwortel goed mengen

    • Blokjes vlees erdoor scheppen

    • Vlees op zacht vuur in 2-2,5 uur goed gaar stoven

    • Als er te veel vocht verdampt, af en toe 0,5 kop water toevoegen

    • Garam massala erdoor roeren

    • Vlees nog 10 minuten stoven

    • Tomaten en lente-ui erdoor scheppen

    • Alles goed door warmen

    • Garneren met verse koriander