-
Ingrediënten:-
1 kg mager rundsvlees -
1,5 dl volle yoghurt -
2 el boter -
2 tl zout -
1 tl gemberpoeder -
1 tl pimentpoeder -
1 el verse geraspte gemberwortel -
1 el garam massala -
2 el fijngehakte verse korianderblaadjes -
2 tomaten, in schijfjes -
2 lente-uien, in dunne ringen
-
-
Bereiding:-
Vlees in dobbelstenen snijden, zoveel mogelijk vet verwijderen -
In pan yoghurt, boter, zout, gemberpoeder, pimentpoeder en gemberwortel goed mengen -
Blokjes vlees erdoor scheppen -
Vlees op zacht vuur in 2-2,5 uur goed gaar stoven -
Als er te veel vocht verdampt, af en toe 0,5 kop water toevoegen -
Garam massala erdoor roeren -
Vlees nog 10 minuten stoven -
Tomaten en lente-ui erdoor scheppen -
Alles goed door warmen -
Garneren met verse koriander
-