Aantal personen: 2
Ingrediënten
- 75 gr gezouten cashewnoten
- 1 ei
- 150 gr rundergehakt
- 2 eetlepels paneermeel
- Zout
- Peper
- 1 theelepel rozemarijn
- 4 eetlepels zure room
- 10 sprietjes bieslook
- 25 gr boter
Bereiding:
- Hak de noten heel fijn
- Klop het ei los
- Vermeng het gehakt met de helft van het ei, het paneermeel, zout, peper en de rozemarijn
- Vorm er 4 balletjes van en druk de balletjes tussen plasticfolie plat
- Haal de schnitzeltjes eerst door de rest van het ei en daarna voorzichtig door de nootjes
- Roer een sausje van de zure room, zout en peper en knip het bieslook erboven fijn
- Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzeltjes in ± 7 minuten aan beide kanten bruin en gaar
- Geef het sausje erbij
- Lekker met Chinese kool met mosterd-kaassaus en röstirondjes