aantal personen: 2 – 3


  • Ingredi├źnten
    • 400 gram runder gehakt
    • 125 gram champignons
    • 50 gram kaas, in plakjes
    • 2-3 grote plakken ham
    • 125 gram mozzarella
    • 1 kleine rode paprika
    • 3 eetlepels tomatenpuree
    • 5 eetlepels sugocasa piccante (tomatensaus)
    • 1 ei
    • 1 eetlepel pesto
    • 2 teentjes knoflook
    • 1 theelepel oregano
    • zout en peper naar smaak


  • Bereiding:
    • Meng het gehakt met het ei, pesto, geperste knoflook, zout en peper
    • Druk het gehaktmengsel uit op de bodem van de schaal en maak een opstaand randje van ca. 2 cm
    • Roer de tomatenpuree los met de tomatensaus en strijk het uit over de gehaktbodem
    • Snijd de champignons in dunne plakjes, en de paprika in kleine stukjes, en leg dit op het gehakt.
    • Leg hier boven op de mozzarella in plakjes en bestrooi met de oregano
    • Verwarm de schaal onafgedekt 12 minuten in de magnetron op 750-800 watt
    • Giet het vet af en leg de ham en de plakjes kaas erop
    • Verwarm nog ┬▒ 3 minuten. 2 minuten laten nagaren in de magnetron met het deksel er op