aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 4 entrecotes

    • 120 g boter

    • Zout

    • Peper

    • 1 ui

    • 1 teeentje knoflook

    • 1 1/2 dl runderbouillon

    • 3 zwarte peperkorrels

    • Tijm

    • 1 laurierblaadje

    • 1/2 dl rode wijn

    • 3 g suiker

    • 1 theelepel aardappelmeel


  • Bereiding:


    • Fruit voor de saus de ui in 1 eetlepel van de boter, voeg de knoflook toe en fruit nog even door

    • Blus af met de rode wijn en de bouillon, voeg de tijm, de laurier en de gekneusde peperkorrels toe en kook tot de helft in

    • Zeef het vocht, breng het op smaak met suiker en zout en bind het licht met aardappelmeel

    • Dep de entrecotes droog en bak ze aan beide kanten bruin

    • Zout en peper ze in de pan en serveer ze met de saus