aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:

    • 150 gr. garnalen
    • 1 mango
    • 1 el limoensap
    • 0,5 dl slagroom
    • 1,5 dl yoghurt
    • 2 eetlepels safari
    • 1 mp kerrypoeder
    • 4 schijfjes citroen
    • Zout
    • Peper


  • Bereiding:

    • De garnalen in een zeef onder de koude kraan afspoelen en uit laten lekken
    • De mango schillen en het vruchtvlees rondom de pit in plakken snijden
    • De mangoplakken in blokjes snijden en met limoensap besprenkelen
    • Voor het sausje de slagroom half stijf slaan
    • De yoghurt los roeren met Safari en de slagroom erdoor spatelen
    • Het sausje op smaak brengen met kerriepoeder, peper en zout
    • De mango en garnalen mengen en over 4 cocktailglazen verdelen
    • Het sausje erop scheppen en de glazen met schijfjes limoen garneren