aantal personen: 4

  • IngrediĆ«nten:
    • 1 kg forel
    • 2 tomaten
    • 1 citroen
    • Bieslook
    • Dille
    • 1 glas witte wijn
    • Peper
    • Zout
    • Aluminium folie

  • Bereiding:

    • Leg de gewassen en afgedrogende forellen op een vel folie
    • Pel de citroen en snijd in schijfjes, snijd de tomaat ook in schijfjes hak de
      bieslook en de dille fijn
    • Schik twee schijfjes tomaat en een schijfje citroen alsook een beetje bieslook
      en dille in de buikholte van de forel
    • Bestrooi met peper en zout en overgiet met een geutje witte wijn
    • Vouw de folie toe en sluit de zijkanten zorgvuldig
    • Leg de pakjes in een vuurvaste schotel en plaats ze gedurende 30 min. in een
      voorverwarmde oven
    • Opdienen met aardappelen bestrooid met peterselie