• IngrediĆ«nten

    • 4 eieren
    • 50 gram boter
    • 3 sjalotjes
    • 3 eetlepels vleesjus
    • 1 bosje dragon
    • 3 dl droge witte wijn
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Was de dragon en droog hem
    • Doe de wijn in een pannetje en voeg de helft van de dragon erbij
    • Laat het op zacht vuur koken totdat er nog 2 dl over is
    • Verhit wat water met zout in een pannetje en doe hierin de rest van de dragon
    • Laat zachtjes koken gedurende een minuut, spoel de dragon dan koud, droog hem en hak hem fijn
    • Schil de sjalotjes en hak ze fijn
    • Verhit 30 gram boter in een pan en sauteer hierin de sjalotjes bruin en strooi er dan bloem over
    • Laat ook deze wat kleur krijgen
    • Geef er dan de gereduceerde wijn met dragon bij, zout en peper en laat gedurende 20 minuten zachtjes koken
    • Haal dan de dragon uit de pan, voeg de vleesjus erbij en breng de saus op smaak
    • Verhit de rest van de boter in een pan
    • Doe hier de helft van de saus op
    • Breek hier de eieren over en laat deze zachtjes sauteren
    • Geef er de rest van de saus over en bestrooi het met de gehakte dragon