-
Ingrediënten- 4 eieren
- 50 gram boter
- 3 sjalotjes
- 3 eetlepels vleesjus
- 1 bosje dragon
- 3 dl droge witte wijn
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Was de dragon en droog hem
- Doe de wijn in een pannetje en voeg de helft van de dragon erbij
- Laat het op zacht vuur koken totdat er nog 2 dl over is
- Verhit wat water met zout in een pannetje en doe hierin de rest van de dragon
- Laat zachtjes koken gedurende een minuut, spoel de dragon dan koud, droog hem en hak hem fijn
- Schil de sjalotjes en hak ze fijn
- Verhit 30 gram boter in een pan en sauteer hierin de sjalotjes bruin en strooi er dan bloem over
- Laat ook deze wat kleur krijgen
- Geef er dan de gereduceerde wijn met dragon bij, zout en peper en laat gedurende 20 minuten zachtjes koken
- Haal dan de dragon uit de pan, voeg de vleesjus erbij en breng de saus op smaak
- Verhit de rest van de boter in een pan
- Doe hier de helft van de saus op
- Breek hier de eieren over en laat deze zachtjes sauteren
- Geef er de rest van de saus over en bestrooi het met de gehakte dragon