-
Ingrediënten- 8 eieren
- 2 ansjovisfilets
- 1 eetlepel azijn
- 125 gram garnalen
- 1 eetlepel slagroom
- 2 eetlepels melk
- Peterselie
- Bieslook
- 100 gram boter
- 8 sneden witbrood
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Geef de azijn over de ansjovis en laat deze een uur marineren
- Breek de eieren in een kom
- Was wat peterselie en bieslook en hak beide fijn
- Voeg ze bij de eieren samen met de slagroom en de melk
- Wrijf de ansjovisfilets tot puree
- Doe deze samen met de garnalen bij de eieren
- Meng alles goed en geef er weinig zout en veel peper bij
- Snij de korsten van de sneden brood
- Verhit 60 gram boter in een pan en bruineer hierin de sneden brood aan beide kanten
- Leg ze op een voorverwarmde schaal en houd ze warm
- Verhit dan de rest van de boter in een pan en doe er het eimengsel in
- Bereid de roereieren verder als in ‘roereieren’
- Schenk de eieren op de broodcroûtons en serveer