• Ingrediënten

    • 8 eieren
    • 70 gram boter
    • 1/2 dl slagroom
    • Olie
    • 2 courgettes
    • 2 rode paprika’s
    • 50 gram bloempeterselie
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Schil de courgettes en snij ze in brunoise
    • Haal de pitjes uit de paprika’s en snij ze in juliënne
    • Rol de courgettes door de bloem
    • Verhit 20 gram boter in een pan met wat olie en sauteer hierin op zacht vuur de courgettes gedurende vijf minuten
    • Roer goed
    • Voeg dan de paprika toe en geef er zout en peper over
    • Laat nog 10 minuten sauteren en houd het daarna warm
    • Was wat peterselie en hak die fijn
    • Maak de roereieren als inRoereieren
    • Doe de eieren in kleine voorverwarmde timbaaltjes en geef in ieder timbaaltje wat van het garnituur
    • Strooi er wat peterselie over en serveer