• IngrediĆ«nten

    • 8 eieren
    • 150 gram champignons
    • 80 gram boter
    • 1/2 dl slagroom
    • Citroensap
    • Peterselie
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Was wat peterselie en hak die fijn
    • Maak de champignons schoon en ciseleer ze
    • Verhit 30 gram boter in een pannetje
    • Voeg de champignons erbij met wat citroensap
    • Geef er zout en peper over, doe het deksel op de pan en laat het zachtjes 8 minuten koken
    • Bereid de eieren voor als in “roereieren”
    • Smelt de rest van de boter in een pan
    • Voeg hier de champignons en de room bij
    • Meng dit goed op hoog vuur en zodra de room dikker wordt voegen we de losgeklopte eieren
      erbij
    • Zet het vuur klein en maak er roerei van
    • Geef dit op een voorverwarmde schaal, geef er wat gehakte peterselie over en serveer