-
Ingrediënten- 8 eieren
- 250 gram spinazie
- 250 gram zuring
- 2 blaadjes van snijbiet
- 120 gram boter
- Zout
- Peper
- 2 sneetjes witbrood
- Wat grof zout
- Bereiding:
- Breng een pan met water aan de kook
- Doe er wat grof zout in
- Was alle bladgroenten zorgvuldig verschillende keren
- Doe de spinazie en de snijbiet in het water en laat 15 minuten zachtjes koken
- Giet ze dan af en pers er zoveel mogelijk het vocht uit
- Verhit 30 gram boter in een pan en voeg de spinazie, snijbiet en zuring toe
- Zet de deksel op de pan en laat het op zacht vuur stoven onder af en toe roeren
- Snij het witbrood in kleine blokjes
- Bak deze in 30 gram boter bruin
- Sauteer dan de omeletten als in ‘omelet’
- Doe er de gestoofde groentes over en de stukjes gebakken brood en serveer meteen