• IngrediĆ«nten

    • 8 eieren
    • 250 gram spinazie
    • 250 gram zuring
    • 2 blaadjes van snijbiet
    • 120 gram boter
    • Zout
    • Peper
    • 2 sneetjes witbrood
    • Wat grof zout

  • Bereiding:
    • Breng een pan met water aan de kook
    • Doe er wat grof zout in
    • Was alle bladgroenten zorgvuldig verschillende keren
    • Doe de spinazie en de snijbiet in het water en laat 15 minuten zachtjes koken
    • Giet ze dan af en pers er zoveel mogelijk het vocht uit
    • Verhit 30 gram boter in een pan en voeg de spinazie, snijbiet en zuring toe
    • Zet de deksel op de pan en laat het op zacht vuur stoven onder af en toe roeren
    • Snij het witbrood in kleine blokjes
    • Bak deze in 30 gram boter bruin
    • Sauteer dan de omeletten als in ‘omelet’
    • Doe er de gestoofde groentes over en de stukjes gebakken brood en serveer meteen