-
Ingrediënten- 2 groene paprika’s
- 1 rode paprika
- 2 uien
- 120 gram boter
- 100 gram gerookt borstspek
- 1 snee witbrood
- 8 eieren
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Leg de paprika’s onder de grill totdat het vel zwart wordt
- Spoel ze koud af en haal het vel weg
- Snij ze doormidden, verwijder de zaadlijsten en snij ze in brunoise
- Schil de uien en snij ze in schijfjes
- Snij het spek injuliënne
- Verhit 40 gram boter in een pan en sauteer hierin de uien tot ze kleur krijgen
- Voeg dan de juliënne spek toe en de paprika en laat ook dit sauteren
- Giet dit mengsel af en houd het warm
- Snij het brood in blokjes en bruineer ze in 40 gram boter
- Sauteer dan de omeletten als in ‘omelet’
- Vul ze met het groenten- en spekmengsel en met de broodcroûtons en vouw ze dicht
- Serveer meteen