-
Ingrediënten- 8 eieren
- 1 kilo tomaten
- 1 teentje knoflook
- 3 aubergines
- 100 gram boter
- Zout
- Peper
- Peterselie
- Bereiding:
- Schil de aubergines, snij ze in brunoise en laat deze weken in een bak met water
- Maak de tomaten concassée
- Smelt 20 gram boter in een pan en sauteerhierin de stukjes tomaat
- Giet de aubergines af, pers ze wat uit, voeg ze bij de tomaten
- Doe er zout en peper bij en laat ze zachtjes 20 minuten smoren
- Was wat peterselie en hak die fijn
- Schil de knoflook en hak ook deze fijn
- Als de tomaten klaar zijn voegen we de peterselie en knoflook erbij en mengen het goed
- Bereid de omeletten als in ‘omelet’
- Voordat deze worden dichtgevouwen vullen we ze met een groot deel van het tomaten-auberginemengsel
- Vouw ze dan dicht
- Doe ze op een voorverwarmde dienschaal en doe er de rest van het mengsel overheen
- Serveer meteen