• Ingrediënten

    • 8 eieren
    • 1 kilo tomaten
    • 1 teentje knoflook
    • 3 aubergines
    • 100 gram boter
    • Zout
    • Peper
    • Peterselie

  • Bereiding:
    • Schil de aubergines, snij ze in brunoise en laat deze weken in een bak met water
    • Maak de tomaten concassée
    • Smelt 20 gram boter in een pan en sauteerhierin de stukjes tomaat
    • Giet de aubergines af, pers ze wat uit, voeg ze bij de tomaten
    • Doe er zout en peper bij en laat ze zachtjes 20 minuten smoren
    • Was wat peterselie en hak die fijn
    • Schil de knoflook en hak ook deze fijn
    • Als de tomaten klaar zijn voegen we de peterselie en knoflook erbij en mengen het goed
    • Bereid de omeletten als in ‘omelet’
    • Voordat deze worden dichtgevouwen vullen we ze met een groot deel van het tomaten-auberginemengsel
    • Vouw ze dan dicht
    • Doe ze op een voorverwarmde dienschaal en doe er de rest van het mengsel overheen
    • Serveer meteen