• IngrediĆ«nten

    • 8 eieren
    • 120 gram boter
    • 150 gram garnalen
    • 150 gram champignons
    • 1 potje garnalenboter
    • 1 truffel in blik
    • 40 gram bloem
    • 3 dl melk
    • 1 dl slagroom
    • Peterselie
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Was de champignons en ciseleer ze
    • Laat de truffel uitlekken en bewaar het vocht
    • Hak de truffel fijn
    • Smelt 40 gram boter in een pannetje en voeg de bloem toe
    • Meng ze met de garde op klein vuur
    • Voeg de melk toe en laat de saus zachtjes 10 minuten koken onder af en toe roeren
    • Sauteer de champignons in 40 gram boter
    • Als ze kleur krijgen voegt U er de garnalen en het haksel van de truffel bij
    • Laat nog 3 minuten sauteren
    • Werk door de saus de room en de garnalenboter
    • Doe de saus bij de champignons in de pan en meng goed
    • Controleer op smaak en corrigeer deze eventueel met zout en peper
    • Sauteer de omeletten als in ‘omelet’, maar voeg het truffelnat bij de losgeklopte eieren
    • Omring de omeletten met het champignonmengsel, geef er wat gehakte peterselie over en serveer