-
Ingrediƫnten- 8 eieren
- 120 gram boter
- 150 gram garnalen
- 150 gram champignons
- 1 potje garnalenboter
- 1 truffel in blik
- 40 gram bloem
- 3 dl melk
- 1 dl slagroom
- Peterselie
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Was de champignons en ciseleer ze
- Laat de truffel uitlekken en bewaar het vocht
- Hak de truffel fijn
- Smelt 40 gram boter in een pannetje en voeg de bloem toe
- Meng ze met de garde op klein vuur
- Voeg de melk toe en laat de saus zachtjes 10 minuten koken onder af en toe roeren
- Sauteer de champignons in 40 gram boter
- Als ze kleur krijgen voegt U er de garnalen en het haksel van de truffel bij
- Laat nog 3 minuten sauteren
- Werk door de saus de room en de garnalenboter
- Doe de saus bij de champignons in de pan en meng goed
- Controleer op smaak en corrigeer deze eventueel met zout en peper
- Sauteer de omeletten als in ‘omelet’, maar voeg het truffelnat bij de losgeklopte eieren
- Omring de omeletten met het champignonmengsel, geef er wat gehakte peterselie over en serveer