-
Ingrediënten- 8 eieren
- 12 langoustines
- 3 sjalotjes
- 1 glaasje cognac
- 1 dl room
- Cayennepeper
- Kerriepoeder
- Peterselie
- 80 gram boter
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Haal het vlees uit de langoustines en snij het in brunoise
- Haal het koraal uit de kop
- Schil de sjalotjes en hak ze fijn
- Sauteer ze zachtjes in 40 gram boter
- Als ze gaar zijn voegen we de langoustines toe en laten dit enkele minuten sauteren
- Flambeer met de cognac
- Voeg de room toe en geef er zout en peper bij
- Laat nog enkele minuten sudderen
- Voeg er dan wat cayennepeper bij, wat meer kerriepoeder en wat gehakte peterselie
- Werk er het koraal door en houd het warm
- Sauteer de omeletten als in ‘Omelet’ en garneer ze met het gemaakte mengsel
- Serveer direct