• IngrediĆ«nten

    • 8 eieren
    • 12 langoustines
    • 3 sjalotjes
    • 1 glaasje cognac
    • 1 dl room
    • Cayennepeper
    • Kerriepoeder
    • Peterselie
    • 80 gram boter
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Haal het vlees uit de langoustines en snij het in brunoise
    • Haal het koraal uit de kop
    • Schil de sjalotjes en hak ze fijn
    • Sauteer ze zachtjes in 40 gram boter
    • Als ze gaar zijn voegen we de langoustines toe en laten dit enkele minuten sauteren
    • Flambeer met de cognac
    • Voeg de room toe en geef er zout en peper bij
    • Laat nog enkele minuten sudderen
    • Voeg er dan wat cayennepeper bij, wat meer kerriepoeder en wat gehakte peterselie
    • Werk er het koraal door en houd het warm
    • Sauteer de omeletten als in ‘Omelet’ en garneer ze met het gemaakte mengsel
    • Serveer direct