• IngrediĆ«nten

    • 8 eieren
    • 200 gram champignons
    • 150 gram gekookte kippeborst
    • 80 gram boter
    • 1 eetlepel bloem
    • 1,5 dl kippebouillon
    • 1 dl room
    • Nootmuskaat
    • Zout
    • Peper
    • Peterselie

  • Bereiding:
    • Was de champignons en ciseleer ze
    • Was wat peterselie en hak die fijn
    • Sauteer de champignons in 40 gram boter
    • Snij het kipvlees in brunoise
    • Doe het vlees bij de champignons, meng het goed op hoog vuur en voeg de bloem bij het mengsel
    • Meng het met de bouillon en laat het 8 minuten koken
    • Strooi er zout, peper en nootmuskaat bij
    • Sauteer de omeletten als in “omelet” en garneer deze voor het dichtvouwen met het mengsel
    • Strooi er wat gehakte peterselie over