• IngrediĆ«nten

    • 8 eieren
    • 8 kleine deegbakjes
    • 1 blikje kastanjepuree
    • 1 ui
    • 3,5 dl melk
    • 85 gram boter
    • 35 gram bloem
    • 1 dl azijn
    • 2 eetlepels room
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Schil de ui en hak hem fijn
    • Verhit 35 gram boter in een pan en laat hierin de ui zachtjes stoven met de deksel op de pan
    • Strooi er dan de bloem over en laat nog 4 minutensauteren
    • Geef er dan de melk bij, zout en peper
    • Breng het aan de kook en laat zachtjes 15 minuten koken
    • Doe de kastanjepuree in een pannetje met de rest van de boter
    • Warm dit zachtjes op
    • Bereid de eieren als in ‘gepocheerde eieren’
    • Voeg de room bij de kastanjepuree en laat nog even zachtjes koken
    • Verwarm de deegbakjes in een oven van 200 graden gedurende 10 minuten
    • Geef er dan wat kastanjepuree in, leg daar een ei op en geef er wat saus over