-
Ingrediƫnten- 8 eieren
- 8 kleine deegbakjes
- 1 blikje kastanjepuree
- 1 ui
- 3,5 dl melk
- 85 gram boter
- 35 gram bloem
- 1 dl azijn
- 2 eetlepels room
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Schil de ui en hak hem fijn
- Verhit 35 gram boter in een pan en laat hierin de ui zachtjes stoven met de deksel op de pan
- Strooi er dan de bloem over en laat nog 4 minutensauteren
- Geef er dan de melk bij, zout en peper
- Breng het aan de kook en laat zachtjes 15 minuten koken
- Doe de kastanjepuree in een pannetje met de rest van de boter
- Warm dit zachtjes op
- Bereid de eieren als in ‘gepocheerde eieren’
- Voeg de room bij de kastanjepuree en laat nog even zachtjes koken
- Verwarm de deegbakjes in een oven van 200 graden gedurende 10 minuten
- Geef er dan wat kastanjepuree in, leg daar een ei op en geef er wat saus over