-
Ingrediënten- 4 sneden witbrood
- 100 gram boter
- Zout
- Peper
- 1 teentje knoflook
- 2 meiraapjes
- 2 wortelen
- 2 uien
- 2 preien
- Peterselie
- Kervel
- 100 gram witte kool
- 4 eetlepels slagroom
- Bereiding:
- Schil de groentes en was ze
- Snij de uien in ringen en snij de overige groentes in kleine stukjes
- Smelt 50 gram boter in een pan en doe hier alle groentes bij
- Sauteer ze even onder voortdurend roeren en geef er dan zout en peper over
- Doe dan de deksel op de pan, zet het vuur heel klein en laat het zachtjes smoren gedurende 30 minuten
- Was de peterselie en de kervel en hak beide fijn
- Meng ze met de slagroom en geef er zout en peper bij
- Schil de knoflook
- Wrijf de sneden brood hiermee in en sauteer ze in de rest van de boter bruin
- Bereid de eieren als in Gepocheerde Eieren
- Leg de sneetjes brood op een verwarmde schaal, geef er een eetlepel groente over en leg er een ei op
- Meng de room bij de rest van de groenten en verwarm nog even
- Schenk dan deze saus over de eieren en serveer