• IngrediĆ«nten

    • 4 sneden witbrood
    • 100 gram boter
    • Zout
    • Peper
    • 1 teentje knoflook
    • 2 meiraapjes
    • 2 wortelen
    • 2 uien
    • 2 preien
    • Peterselie
    • Kervel
    • 100 gram witte kool
    • 4 eetlepels slagroom

  • Bereiding:
    • Schil de groentes en was ze
    • Snij de uien in ringen en snij de overige groentes in kleine stukjes
    • Smelt 50 gram boter in een pan en doe hier alle groentes bij
    • Sauteer ze even onder voortdurend roeren en geef er dan zout en peper over
    • Doe dan de deksel op de pan, zet het vuur heel klein en laat het zachtjes smoren gedurende 30 minuten
    • Was de peterselie en de kervel en hak beide fijn
    • Meng ze met de slagroom en geef er zout en peper bij
    • Schil de knoflook
    • Wrijf de sneden brood hiermee in en sauteer ze in de rest van de boter bruin
    • Bereid de eieren als in Gepocheerde Eieren
    • Leg de sneetjes brood op een verwarmde schaal, geef er een eetlepel groente over en leg er een ei op
    • Meng de room bij de rest van de groenten en verwarm nog even
    • Schenk dan deze saus over de eieren en serveer