-
Ingrediënten- 0,5 dl wijnazijn
- 300 gram resten van soepvlees
- 1 teentje knoflook
- Peterselie
- 1 blikje tomatenpuree
- 20 gram bloem
- 60 gram boterbroodkruim
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Hak het soepvlees fijn
- Schil het teentje knoflook en was wat peterselie
- Hak beide fijn
- Verhit 30 gram boter in een pan en sauteer hierin het vlees bruin
- Geef er de tomatenpuree bij en strooi er de bloem over
- Meng het goed op zacht vuur en geef er 1 dl warm water bij
- Geef er zout en peper over, voeg er de knoflook en de peterselie bij en laat het zachtjes 10 minuten sudderen
- Smelt 30 gram boter in een pannetje en laat hierin op klein vuur 5 eetlepels broodkruim bakken
- Bereid de eieren als in ‘gepocheerde eieren’ met de wijnazijn
- Leg het vlees op een voorverwarmde schaal, leg er de eieren op en bestrooi deze met het gebakken broodkruim
- Serveer meteen