• IngrediĆ«nten

    • 0,5 dl wijnazijn
    • 300 gram resten van soepvlees
    • 1 teentje knoflook
    • Peterselie
    • 1 blikje tomatenpuree
    • 20 gram bloem
    • 60 gram boterbroodkruim
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Hak het soepvlees fijn
    • Schil het teentje knoflook en was wat peterselie
    • Hak beide fijn
    • Verhit 30 gram boter in een pan en sauteer hierin het vlees bruin
    • Geef er de tomatenpuree bij en strooi er de bloem over
    • Meng het goed op zacht vuur en geef er 1 dl warm water bij
    • Geef er zout en peper over, voeg er de knoflook en de peterselie bij en laat het zachtjes 10 minuten sudderen
    • Smelt 30 gram boter in een pannetje en laat hierin op klein vuur 5 eetlepels broodkruim bakken
    • Bereid de eieren als in ‘gepocheerde eieren’ met de wijnazijn
    • Leg het vlees op een voorverwarmde schaal, leg er de eieren op en bestrooi deze met het gebakken broodkruim
    • Serveer meteen