• IngrediĆ«nten

    • 4 bladerdeegbakjes
    • 200 gram champignons
    • 4 eieren
    • 100 gram boter
    • 2 kippenborsten
    • Kerriepoeder
    • 2,5 dl kippenbouillon
    • 0,5 dl slagroom
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Pocheer de kippeborsten in de bouillon gedurende 10 minuten
    • Maak dan de saus
    • Smelt 50 gram boter en voeg de bloem toe
    • Laat het een beetje kleur krijgen en leng het dan aan met de bouillon
    • Laat een kwartier zachtjes koken
    • Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes
    • Verhit 30 gram boter in een pan en sauteer hierin de champignons
    • Snij de kippeborsten in zeer kleine stukjes
    • Verwarm ze in de rest van de boter en laat ze hierin zachtjes stoven met de deksel op de pan
    • Bereid de eieren als in “Gepocheerde eieren”
    • Verwarm de deegbakjes 10 minuten in een oven van 200 graden
    • Voeg wat kerriepoeder en slagroom bij de saus en laat nog heel even koken
    • Leg de stukjes kip op de bodem van de deegbakjes, deponeer hierop een ei en geef er wat saus over