• IngrediĆ«nten

    • 4 eieren
    • 1 el mosterd
    • 50 gr boter
    • 2 el slagroom
    • 1/2 dl witte wijn
    • Citroensap
    • 2 sjalotjes
    • Peterselie
    • Dagon
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Kook de eieren 5 minuten
    • Ze zijn dan nog zacht
    • Spoel ze af onder de koude kraan en schil ze voorzichtig
    • Houd ze warm in een pan met heet water
    • Doe in een kom de mosterd, de wijn, wat citroensap en de room
    • Hak de helft van de dragon
    • Schil de sjalotjes en hak ze fijn
    • Meng sjalot en dragon goed met de rest van de saus
    • Geef het mengsel in een pannetje en verhit het 4 minuten op het vuur onder voortdurend kloppen met de garde
    • Haal de saus van het vuur
    • Klop er nu bij beetjes de boter door en geef er zout en peper bij
    • Hak de rest van de dragon en wat peterselie
    • Snij nu de eieren doormidden
    • Doe telkens twee helften in een potje, bedek met de saus en strooi er wat dragon en peterselie over