-
Ingrediënten- 4 eieren
- 1 el mosterd
- 50 gr boter
- 2 el slagroom
- 1/2 dl witte wijn
- Citroensap
- 2 sjalotjes
- Peterselie
- Dagon
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Kook de eieren 5 minuten
- Ze zijn dan nog zacht
- Spoel ze af onder de koude kraan en schil ze voorzichtig
- Houd ze warm in een pan met heet water
- Doe in een kom de mosterd, de wijn, wat citroensap en de room
- Hak de helft van de dragon
- Schil de sjalotjes en hak ze fijn
- Meng sjalot en dragon goed met de rest van de saus
- Geef het mengsel in een pannetje en verhit het 4 minuten op het vuur onder voortdurend kloppen met de garde
- Haal de saus van het vuur
- Klop er nu bij beetjes de boter door en geef er zout en peper bij
- Hak de rest van de dragon en wat peterselie
- Snij nu de eieren doormidden
- Doe telkens twee helften in een potje, bedek met de saus en strooi er wat dragon en peterselie over