• IngrediĆ«nten

    • 6 eieren
    • Kerriepoeder
    • 1 dl slagroom
    • 40 gram boter
    • 40 gram bloem
    • 2,5 dl melk
    • Zout
    • Peper

  • Bereiding:
    • Kook de eieren in 10 minuten hard
    • Smelt ondertussen de boter en voeg er de bloem bij
    • Meng goed en voeg er dan langzaam de melk bij
    • Laat het zachtjes 15 minuten koken en voeg zout en peper toe naar smaak
    • Geef er dan flink wat kerriepoeder bij en voeg ook de room toe
    • Meng het goed
    • Als de eieren klaar zijn, spoel ze dan af onder de koude kraan en schil ze
    • Snij de eieren doormidden en haal er de dooiers uit
    • Maak deze fijn en meng ze door de saus
    • Doe de witten in een ovenvaste schaal
    • Vul ze met deze saus, schenk er de rest van de saus overheen en laat het 10 minuten gratineren in een oven van 200 graden of
      onder de grill