-
Ingrediënten- 6 eieren
- Kerriepoeder
- 1 dl slagroom
- 40 gram boter
- 40 gram bloem
- 2,5 dl melk
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Kook de eieren in 10 minuten hard
- Smelt ondertussen de boter en voeg er de bloem bij
- Meng goed en voeg er dan langzaam de melk bij
- Laat het zachtjes 15 minuten koken en voeg zout en peper toe naar smaak
- Geef er dan flink wat kerriepoeder bij en voeg ook de room toe
- Meng het goed
- Als de eieren klaar zijn, spoel ze dan af onder de koude kraan en schil ze
- Snij de eieren doormidden en haal er de dooiers uit
- Maak deze fijn en meng ze door de saus
- Doe de witten in een ovenvaste schaal
- Vul ze met deze saus, schenk er de rest van de saus overheen en laat het 10 minuten gratineren in een oven van 200 graden of
onder de grill