aantal personen: ??


  • Ingrediënten:

    • 800 gr. eendenhaasjes
    • 250 gr. champignons
    • 1 eetlepel verse groene peper
    • 2 sjalotten
    • 1 glaasje whisky
    • scheutje room
    • olijfolie
    • zout


  • Bereiding:
    • Hak de sjalotten fijn .
    • Snijd de champignons in schijfjes.
    • Bak de gesnipperde sjalotten en de champignons te samen in de olijfolie en voeg wat zout
      toe.
    • Haal het champignonmengsel uit de pan en bewaar het bakvocht.
    • Bak de eendenhaasjes enkele min. op redelijk hoog vuur, haal ze uit de pan en houd ze warm.
    • Blus de pan met de whisky
    • Voeg het bakvocht , het champignonmengsel ,de room en de groene peper toe
    • Laat de saus indikken en breng eventueel verder op smaak
    • Schep wat van de saus op een bord en schik de eendenhaasjes er bovenop