aantal personen: ??
-
Ingrediënten:- 800 gr. eendenhaasjes
- 250 gr. champignons
- 1 eetlepel verse groene peper
- 2 sjalotten
- 1 glaasje whisky
- scheutje room
- olijfolie
- zout
- Bereiding:
- Hak de sjalotten fijn .
- Snijd de champignons in schijfjes.
- Bak de gesnipperde sjalotten en de champignons te samen in de olijfolie en voeg wat zout
toe. - Haal het champignonmengsel uit de pan en bewaar het bakvocht.
- Bak de eendenhaasjes enkele min. op redelijk hoog vuur, haal ze uit de pan en houd ze warm.
- Blus de pan met de whisky
- Voeg het bakvocht , het champignonmengsel ,de room en de groene peper toe
- Laat de saus indikken en breng eventueel verder op smaak
- Schep wat van de saus op een bord en schik de eendenhaasjes er bovenop