Terug naar hoofdmenu
Bijwerkingen:
– Verhoogde kans op kanker.
– De hoeveelheid die men van dit additief via vlees binnenkrijgt is te verwaarlozen t.o.v. wat men via bepaalde bladgroenten binnenkrijgt.
– Soms kan er overgevoeligheid optreden met als verschijnselen benauwdheid, misselijkheid en lagebloeddruk.
– De hoeveelheid die men van dit additief via vlees binnenkrijgt is te verwaarlozen t.o.v. wat men via bepaalde bladgroenten binnenkrijgt.
– Soms kan er overgevoeligheid optreden met als verschijnselen benauwdheid, misselijkheid en lagebloeddruk.
Genetisch gemanipuleerd:
Geschikt voor vegetariers/veganisten:
Functie:
Conserveermiddel
Hoe toegepast:
Wordt toegepast in vleesproducten om botulisme te bestrijden.
Bron:
Natuurlijk
ADI:
0-3.7 mg/kg-lg/d
CAS #:
7757-79-1
Bruto Formule:
Moleculair gewicht:
g/mol
Synoniemen: