Aantal personen: 2
-
Ingrediënten- 2 theelepels milde currypasta
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 2 gepaneerde Quornfilets
- 25 gr geschaafde amandelen
- 1 rode ui in schijfjes
- 150 gr broccoli in roosjes
- 1 rode paprika in reepjes
- 1/2 dl kruidenbouillon
-
Bereiding:- Verwarm de oven voor op 200°C
- Roer de currypasta en 2 eetlepels olie in een kopje door elkaar
- Bestrijk de Quornfilets rondom met de curry-olie en leg ze in een kleine lage ovenschaal
- Strooi de amandelen erover en bak de Quornfilets in de oven in ± 25 minuten
goudbruin - Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ui, de broccoli en de paprika
± 2 minuten - Voeg de kruidenbouillon toe en laat de groenten in nog ± 2 minuten zachtjes gaar
worden - Schep de Quornfilets op 2 borden en schep de groenten ernaast
- Lekker met rijst
- Tip: U kunt de Quornfilets met curry natuurlijk ook in een koekenpan bakken of
roosteren op een grillplaat