Aantal personen: 2


  • Ingrediënten

    • 2 theelepels milde currypasta
    • 4 eetlepels zonnebloemolie
    • 2 gepaneerde Quornfilets
    • 25 gr geschaafde amandelen
    • 1 rode ui in schijfjes
    • 150 gr broccoli in roosjes
    • 1 rode paprika in reepjes
    • 1/2 dl kruidenbouillon


  • Bereiding:

    • Verwarm de oven voor op 200°C
    • Roer de currypasta en 2 eetlepels olie in een kopje door elkaar
    • Bestrijk de Quornfilets rondom met de curry-olie en leg ze in een kleine lage ovenschaal
    • Strooi de amandelen erover en bak de Quornfilets in de oven in ± 25 minuten
      goudbruin
    • Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ui, de broccoli en de paprika
      ± 2 minuten
    • Voeg de kruidenbouillon toe en laat de groenten in nog ± 2 minuten zachtjes gaar
      worden
    • Schep de Quornfilets op 2 borden en schep de groenten ernaast
    • Lekker met rijst
    • Tip: U kunt de Quornfilets met curry natuurlijk ook in een koekenpan bakken of
      roosteren op een grillplaat