Hoeveelheid: Voor 10 hapjes


  • Ingrediënten

    • 175 gr Quorn fijngehakt
    • 10 sneetjes wittebrood
    • 6 eetlepels olijfolie
    • 8 fijngesneden gedroogde tomaatjes op olie
    • 10 kleine mozzarellabolletjes
    • 2 eetlepels fijngehakt bieslook


  • Bereiding:

    • Steek met een uitsteekvormpje of groot glas 10 rondjes van 6-7 cm uit de sneetjes brood
    • Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de rondjes brood (in gedeelten)
      goudbruin
    • Laat de sneetjes op keukenpapier uitlekken en leg ze op een bakplaat
    • Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de Quorn fijngehakt en de stukjes
      tomaat op matig vuur al omscheppend mooi bruin
    • Schep de Quorn met tomaat op de toastjes en leg er een mozzarellabolletje op
    • Schuif de bakplaat onder een hete grill en laat de mozzarella in enkele minuten iets
      smelten
    • Strooi er het bieslook over