Hoeveelheid: Voor 10 hapjes
-
Ingrediënten- 175 gr Quorn fijngehakt
- 5 sneetjes wittebrood
- 6 eetlepels olijfolie
- 100 gr taugé
- 2 eetlepels grofgehakte blanke amandelen
- 1 eetlepel ketjap manis
- Zout
- 1 bakje tuinkers
- 1 eetlepel fijngesnipperde rode paprika
-
Bereiding:- Snijd de korstjes van het brood en snijd de sneetjes diagonaal door
- Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de driehoekjes brood goudbruin
- Laat de driehoekjes op keukenpapier uitlekken
- Verhit de rest van de olijfolie in de koekenpan en bak de Quorn fijngehakt met de
taugé en de amandelen al omscheppend snel mooi bruin - Breng de Quorn op smaak met wat ketjap en zout
- Schep Het Quornmengsel op de crostini en garneer met de tuinkers en de paprika