Hoeveelheid: Voor 10 hapjes


  • Ingrediënten

    • 175 gr Quorn fijngehakt
    • 5 sneetjes wittebrood
    • 6 eetlepels olijfolie
    • 100 gr taugé
    • 2 eetlepels grofgehakte blanke amandelen
    • 1 eetlepel ketjap manis
    • Zout
    • 1 bakje tuinkers
    • 1 eetlepel fijngesnipperde rode paprika


  • Bereiding:

    • Snijd de korstjes van het brood en snijd de sneetjes diagonaal door
    • Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de driehoekjes brood goudbruin
    • Laat de driehoekjes op keukenpapier uitlekken
    • Verhit de rest van de olijfolie in de koekenpan en bak de Quorn fijngehakt met de
      taugé en de amandelen al omscheppend snel mooi bruin
    • Breng de Quorn op smaak met wat ketjap en zout
    • Schep Het Quornmengsel op de crostini en garneer met de tuinkers en de paprika