aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
2 pomelo’s -
400 gr witte selder -
4 kandijsuiker stokjes -
4 kerstomaatjes
-
-
Bereiding:-
Halveer de pomelo’s in de breedte -
Snijd eventueel aan de onderkant een stukje weg zodat de helften mooi blijven staan -
Haal voorzichtig het vruchtvlees tussen de vliesjes uit en schep dit in de centrifuge -
Verwijder vervolgens zoveel mogelijk witte schil zonder evenwel de buitenste schil de beschadigen -
Maak de selder schoon, was hem, snijd hem in stukken en centrifugeer deze samen het pomelo-vruchtvlees -
Vul de pomelohelften met dit sap -
Was de kerstomaatjes -
Schuif op elk kandijstokje een tomaatje en leg dit in het sap -
Plaats de gevulde pomelo’s op een dessertbord en geef er een lepel bij -
U kunt de pomelo’s eventueel vervangen door roze pompelmoezen
-