aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 2 pomelo’s

    • 400 gr witte selder

    • 4 kandijsuiker stokjes

    • 4 kerstomaatjes

  • Bereiding:


    • Halveer de pomelo’s in de breedte

    • Snijd eventueel aan de onderkant een stukje weg zodat de helften mooi blijven staan

    • Haal voorzichtig het vruchtvlees tussen de vliesjes uit en schep dit in de centrifuge

    • Verwijder vervolgens zoveel mogelijk witte schil zonder evenwel de buitenste schil de beschadigen

    • Maak de selder schoon, was hem, snijd hem in stukken en centrifugeer deze samen het pomelo-vruchtvlees

    • Vul de pomelohelften met dit sap

    • Was de kerstomaatjes

    • Schuif op elk kandijstokje een tomaatje en leg dit in het sap

    • Plaats de gevulde pomelo’s op een dessertbord en geef er een lepel bij

    • U kunt de pomelo’s eventueel vervangen door roze pompelmoezen